De elektrische motor moet een bereik van ongeveer 80 kilometer krijgen. Als die energie op is, schakelt de auto automatisch over op gewone brandstof. Op het dak zit een zonnepaneel om de accu op te laden.

De Karma Revero moet volgend jaar op de markt komen en minstens 100.000 euro kosten. Het is niet bekend of hij ook in België te koop is. Karma verwacht in het eerste jaar ongeveer 900 auto's te maken.

Opvolger Fisker

Fabrikant Karma is de opvolger van Fisker, dat in 2013 failliet ging. Fisker maakte een van de eerste hybride sportwagens ter wereld, de Fisker Karma. De resten van Fisker werden opgekocht door een Chinese zakenman, maar de oprichters hielden de rechten op de naam, dus veranderde de naam in Karma.

(ANP/WK)

De elektrische motor moet een bereik van ongeveer 80 kilometer krijgen. Als die energie op is, schakelt de auto automatisch over op gewone brandstof. Op het dak zit een zonnepaneel om de accu op te laden.De Karma Revero moet volgend jaar op de markt komen en minstens 100.000 euro kosten. Het is niet bekend of hij ook in België te koop is. Karma verwacht in het eerste jaar ongeveer 900 auto's te maken.Opvolger FiskerFabrikant Karma is de opvolger van Fisker, dat in 2013 failliet ging. Fisker maakte een van de eerste hybride sportwagens ter wereld, de Fisker Karma. De resten van Fisker werden opgekocht door een Chinese zakenman, maar de oprichters hielden de rechten op de naam, dus veranderde de naam in Karma.(ANP/WK)