Partezis, de specialist in ict-oplossingen voor de zorgsector, neemt de software voor elektronische goedkeuringsworkflow voor inkomende facturen van Arco op in het eigen SaaS erp-pakket.

Partezis noemt de oplossing van Arco een 'missing link' in het aanbod voor de automatisatie van de communicatie tussen zorginstellingen en hun leveranciers. "In dit kader hadden we al een partnership met bpost", klinkt het in een mededeling. "Naast de outsourcing van scanning en OCR (automatische karakterherkenning) van binnenkomende papieren facturen, verzorgt bpost ook de rechtstreekse elektronische communicatie met leveranciers en integratie met het eHealth-communicatieplatform van de farmaceutische industrie."

Arco voegt daar nu elektronische goedkeuringsworkflow voor inkomende facturen aan toe. Het feit dat Arco al gebruik maakt van de SAP-ontwikkelingsomgeving was uiteraard van belang, zodat de integratie vlot kon verlopen.

Het samenleggen van beide oplossingen komt er in feite op neer dat Partezis de software van Arco "als een 'powered by Arco' in de markt zal plaatsen", vertelt ons Arco-coo Frank Humbeeck. "Arco werkt indirect binnen specifieke segmenten. Het feit dat de 55 bestaande Partezis-klanten die volgend jaar het SAP erp SaaS-aanbod zullen gebruiken ook onze software kunnen krijgen, betekent een enorme uitbreiding van Arco's klantenbestand binnen de ziekenhuissector." Onder meer het AZ Groeninge in Kortrijk gebruikt de Arco-software al.

Partezis, de specialist in ict-oplossingen voor de zorgsector, neemt de software voor elektronische goedkeuringsworkflow voor inkomende facturen van Arco op in het eigen SaaS erp-pakket. Partezis noemt de oplossing van Arco een 'missing link' in het aanbod voor de automatisatie van de communicatie tussen zorginstellingen en hun leveranciers. "In dit kader hadden we al een partnership met bpost", klinkt het in een mededeling. "Naast de outsourcing van scanning en OCR (automatische karakterherkenning) van binnenkomende papieren facturen, verzorgt bpost ook de rechtstreekse elektronische communicatie met leveranciers en integratie met het eHealth-communicatieplatform van de farmaceutische industrie." Arco voegt daar nu elektronische goedkeuringsworkflow voor inkomende facturen aan toe. Het feit dat Arco al gebruik maakt van de SAP-ontwikkelingsomgeving was uiteraard van belang, zodat de integratie vlot kon verlopen. Het samenleggen van beide oplossingen komt er in feite op neer dat Partezis de software van Arco "als een 'powered by Arco' in de markt zal plaatsen", vertelt ons Arco-coo Frank Humbeeck. "Arco werkt indirect binnen specifieke segmenten. Het feit dat de 55 bestaande Partezis-klanten die volgend jaar het SAP erp SaaS-aanbod zullen gebruiken ook onze software kunnen krijgen, betekent een enorme uitbreiding van Arco's klantenbestand binnen de ziekenhuissector." Onder meer het AZ Groeninge in Kortrijk gebruikt de Arco-software al.