Het bezoek van Musk op Tesla World, dat los staat van Tesla Motors zelf, zou het hoogtepunt worden van het event. Al was Musk nooit officieel bevestigd als spreker. Waren er plannen? Ja. Organisator Byron Soulopoulos probeert al lang om de ceo naar zijn event te krijgen. "Twee maanden geleden hebben we vernomen van Tesla dat indien we ons event, dat aanvankelijk in oktober doorging, zouden verplaatsen naar vandaag, er mogelijkheden waren."

Soulopoulos volgde Tesla Motors en ging op een nieuwe datum op zoek naar een nieuwe locatie. De dag zelf was gevuld met sprekers, maar ondanks alle moeite mocht het niet baten. Musk kwam niet opdagen ter hoogte van het Antwerpse Hilton Hotel, waar Tesla World plaatsvond.

Eerder op de dag bracht Musk wel een bezoek aan de Vlaamse regering, Koning Filip, enkele ondernemers en Antwerps burgemeester Bart De Wever. Daarbij liet Musk zich ontvallen dat Vlaanderen in de top vijf staat van mogelijke plaatsen waar Tesla ooit een Europese fabriek zou bouwen. Beloftes zijn er niet. Dat Musk gisteren in Berlijn zat en vanavond in een tweede Nederlandse assemblagefabriek in Tilburg opent doet ons vermoeden dat de ceo van Tesla Motors momenteel vooral wil weten waar de overheid hem het best tegemoet komt.

Het bezoek van Musk op Tesla World, dat los staat van Tesla Motors zelf, zou het hoogtepunt worden van het event. Al was Musk nooit officieel bevestigd als spreker. Waren er plannen? Ja. Organisator Byron Soulopoulos probeert al lang om de ceo naar zijn event te krijgen. "Twee maanden geleden hebben we vernomen van Tesla dat indien we ons event, dat aanvankelijk in oktober doorging, zouden verplaatsen naar vandaag, er mogelijkheden waren."Soulopoulos volgde Tesla Motors en ging op een nieuwe datum op zoek naar een nieuwe locatie. De dag zelf was gevuld met sprekers, maar ondanks alle moeite mocht het niet baten. Musk kwam niet opdagen ter hoogte van het Antwerpse Hilton Hotel, waar Tesla World plaatsvond.Eerder op de dag bracht Musk wel een bezoek aan de Vlaamse regering, Koning Filip, enkele ondernemers en Antwerps burgemeester Bart De Wever. Daarbij liet Musk zich ontvallen dat Vlaanderen in de top vijf staat van mogelijke plaatsen waar Tesla ooit een Europese fabriek zou bouwen. Beloftes zijn er niet. Dat Musk gisteren in Berlijn zat en vanavond in een tweede Nederlandse assemblagefabriek in Tilburg opent doet ons vermoeden dat de ceo van Tesla Motors momenteel vooral wil weten waar de overheid hem het best tegemoet komt.