Want een eigenaar van een Tesla Model S heeft een video online gezet waarin te zien is dat hij door een onder gelopen tunnel vaart. Musk Twitterde de video en zei dat de Model S 'goed genoeg blijft drijven voor een korte periode'. Al zal hij dat zeker niet aanraden, benadrukt hij. De aandrijving gebeurt in dat geval door de rotatie van de wielen.

In de video is duidelijk te zien dat de Tesla een stuk makkelijker door de tunnel komt dan alle andere wagens, maar of hij drijft is niet met zekerheid te zeggen.

Toch is het logisch dat een elektrische wagen in water een groot voordeel heeft: er zit geen uitlaat onder. Normale wagens stoppen met werken wanneer de uitlaat onder water komt te staan - vandaar dat offroad wagens vaak hun uitlaat op het dak hebben -, maar een elektrische wagen heeft geen uitlaat. Ook de aandrijving en batterijen van de Tesla zijn verzegeld, Twitterde Musk naar iemand die daar vragen over stelde. Hierdoor ontstaan er geen problemen wanneer je een rondje besluit te gaan varen.

Want een eigenaar van een Tesla Model S heeft een video online gezet waarin te zien is dat hij door een onder gelopen tunnel vaart. Musk Twitterde de video en zei dat de Model S 'goed genoeg blijft drijven voor een korte periode'. Al zal hij dat zeker niet aanraden, benadrukt hij. De aandrijving gebeurt in dat geval door de rotatie van de wielen.In de video is duidelijk te zien dat de Tesla een stuk makkelijker door de tunnel komt dan alle andere wagens, maar of hij drijft is niet met zekerheid te zeggen. Toch is het logisch dat een elektrische wagen in water een groot voordeel heeft: er zit geen uitlaat onder. Normale wagens stoppen met werken wanneer de uitlaat onder water komt te staan - vandaar dat offroad wagens vaak hun uitlaat op het dak hebben -, maar een elektrische wagen heeft geen uitlaat. Ook de aandrijving en batterijen van de Tesla zijn verzegeld, Twitterde Musk naar iemand die daar vragen over stelde. Hierdoor ontstaan er geen problemen wanneer je een rondje besluit te gaan varen.