Musk liet weten hoe dat dak er precies uit moet gaan zien, maar het wordt duidelijk dat SolarCity zich met de nieuwe stap op compleet nieuwe daken richt. Dit is een volgende stap na het installeren van losse zonnepanelen op bestaande daken, schrijft Electrek. 'Het gaat niet om iets op het dak, het gaat om een compleet nieuw dak', liet Musk optekenen.

Normaliter is Musk minder aan het woord als het om SolarCity gaat, maar Tesla - de elektrische autofabrikant waar hij CEO van is - zit middenin een overnameproces van SolarCity. Het is dus niet gek dat hij zich hier nu meer over uit laat.

Het compleet nieuwe dak zou aan het einde van dit jaar op de markt moeten komen.

Musk liet weten hoe dat dak er precies uit moet gaan zien, maar het wordt duidelijk dat SolarCity zich met de nieuwe stap op compleet nieuwe daken richt. Dit is een volgende stap na het installeren van losse zonnepanelen op bestaande daken, schrijft Electrek. 'Het gaat niet om iets op het dak, het gaat om een compleet nieuw dak', liet Musk optekenen.Normaliter is Musk minder aan het woord als het om SolarCity gaat, maar Tesla - de elektrische autofabrikant waar hij CEO van is - zit middenin een overnameproces van SolarCity. Het is dus niet gek dat hij zich hier nu meer over uit laat.Het compleet nieuwe dak zou aan het einde van dit jaar op de markt moeten komen.