Dat heeft hij volgens het persbureau Bloomberg beloofd tijdens een videoconferentie met bankiers die hem helpen om de deal gefinancierd te krijgen. Bloomberg baseert zich op bronnen met kennis van het dossier.

De banken, geleid door Morgan Stanley, zullen Musk zowat 13 miljard dollar lenen van de 44 miljard dollar (54,2 dollar per aandeel) die hij voor Twitter op tafel moet leggen. De financieringsovereenkomst staat op het punt ondertekend te worden, zegt Bloomberg. Dat is een van de laatste stappen vooraleer het geld effectief naar Musk wordt gestuurd.

Dat heeft hij volgens het persbureau Bloomberg beloofd tijdens een videoconferentie met bankiers die hem helpen om de deal gefinancierd te krijgen. Bloomberg baseert zich op bronnen met kennis van het dossier.De banken, geleid door Morgan Stanley, zullen Musk zowat 13 miljard dollar lenen van de 44 miljard dollar (54,2 dollar per aandeel) die hij voor Twitter op tafel moet leggen. De financieringsovereenkomst staat op het punt ondertekend te worden, zegt Bloomberg. Dat is een van de laatste stappen vooraleer het geld effectief naar Musk wordt gestuurd.