Op Twitter heeft Musk zelf een brief gezet die hij naar verkopers in zijn bedrijf heeft gestuurd. In de brief feliciteert de Zuid-Afrikaanse ondernemer zijn medewerkers met een goed kwartaal, maar hij wijst ze er ook op dat het niet door de beugel kan om nieuwe Tesla's met korting te verkopen. Volgens Musk is het niet aan andere klanten uit te leggen dat hij of zij meer heeft betaald voor een Tesla dan een ander. Musk vindt het prima dat testauto's of showmodellen met korting worden verkocht, maar voor nieuwe Tesla's moet de volle mep worden betaald.

Musk voegt er nog aan toe dat hij zelf ook altijd de nieuwprijs betaalt voor zijn auto's. "Net als mijn familie, vrienden en beroemdheden. Het maakt me niet uit hoe invloedrijk ze zijn."

(ANP/WK)

Op Twitter heeft Musk zelf een brief gezet die hij naar verkopers in zijn bedrijf heeft gestuurd. In de brief feliciteert de Zuid-Afrikaanse ondernemer zijn medewerkers met een goed kwartaal, maar hij wijst ze er ook op dat het niet door de beugel kan om nieuwe Tesla's met korting te verkopen. Volgens Musk is het niet aan andere klanten uit te leggen dat hij of zij meer heeft betaald voor een Tesla dan een ander. Musk vindt het prima dat testauto's of showmodellen met korting worden verkocht, maar voor nieuwe Tesla's moet de volle mep worden betaald.Musk voegt er nog aan toe dat hij zelf ook altijd de nieuwprijs betaalt voor zijn auto's. "Net als mijn familie, vrienden en beroemdheden. Het maakt me niet uit hoe invloedrijk ze zijn."(ANP/WK)