Els De Clercq is bij Belgacom bevorderd tot vice president group strategic planning and projects. Ze zal rapporteren aan Grégoire Dallemagne.

De Clerq was voordien verkoopsdirecteur in het kmo-segment. "Blij dat ik opnieuw strategisch werk kan verrichten," vertelt ze. Els De Clercq studeerde rechten aan de universiteit van Gent, ging aan de slag bij McKinsey, maar werd er twee jaar later weggehaald door telecomminister Rik Daems. Na bijna drie jaar op het kabinet, werd ze door Belgacom aangetrokken als strategisch directeur voor de vastelijndivisie.

Els De Clercq is bij Belgacom bevorderd tot vice president group strategic planning and projects. Ze zal rapporteren aan Grégoire Dallemagne. De Clerq was voordien verkoopsdirecteur in het kmo-segment. "Blij dat ik opnieuw strategisch werk kan verrichten," vertelt ze. Els De Clercq studeerde rechten aan de universiteit van Gent, ging aan de slag bij McKinsey, maar werd er twee jaar later weggehaald door telecomminister Rik Daems. Na bijna drie jaar op het kabinet, werd ze door Belgacom aangetrokken als strategisch directeur voor de vastelijndivisie.