"IT heeft het niet gemakkelijk", stak Jeremy Burton (director products bij EMC) van wal. "Ze moeten de traditionele business-applicaties zo efficiënt en goedkoop mogelijk blijven draaien. Maar anderzijds moet het uitgespaarde geld besteed worden aan het opzetten van een nieuwe architectuur." Modernisering van de IT-infrastructuur is volgens EMC daarom aan de orde: het thema van deze editie en de productaankondigingen op de eerste dag van EMC World haken hier op in.

Unity en Virtustream Storage Cloud

De nieuwe release 3.0 van de ViPR Controller is ontworpen om klanten te helpen te transformeren naar een modern datacenter en helpt bij het overbruggen van traditionele en cloud-omgevingen. De vandaag aangekondigde EMC Unity-familie is dan weer een all-flash storage array bedoeld voor kleine en middelgrote it-projecten. Met Virtustream Storage Cloud stelt EMC een nieuw cloud storage platform op enterprise-niveau voor. Dat cloudplatform klikt in de EMC-storageproducten. EMC kocht Virtustream vorig jaar voor zo'n 1,2 miljard dollar.

Een andere aankondiging is de lancering van het cloudgebaseerde service-dashboard MyService360. Die is gratis beschikbaar voor klanten die zijn geregistreerd bij EMC Online Support. De oplossing geeft inzicht in de status van de gehele datacenter-omgeving van een klant. Enterprise Copy Data Management is dan weer een manier voor EMC-klanten om de groei aan data aan te pakken en de kosten voor het opslaan en beheren van meerdere kopieën van dezelfde data te reduceren.

'Modernize'

"Elke bedrijfsleider, in elke industrie, kampt met het dilemma van enerzijds zijn traditionele it-infrastructuur te ondersteunen en te laten groeien en anderzijds tegelijkertijd het datacenter te moderniseren om de ontwikkeling van apps mogelijk te maken. De producten en diensten die we nu aankondigen, helpen de klant bij het bouwen van een modern datacenter om succesvol te zijn als digitale organisatie", zo vat David Goulden, ceo van EMC Information Infrastructure het thema 'Modernize' samen.

"IT heeft het niet gemakkelijk", stak Jeremy Burton (director products bij EMC) van wal. "Ze moeten de traditionele business-applicaties zo efficiënt en goedkoop mogelijk blijven draaien. Maar anderzijds moet het uitgespaarde geld besteed worden aan het opzetten van een nieuwe architectuur." Modernisering van de IT-infrastructuur is volgens EMC daarom aan de orde: het thema van deze editie en de productaankondigingen op de eerste dag van EMC World haken hier op in.Unity en Virtustream Storage CloudDe nieuwe release 3.0 van de ViPR Controller is ontworpen om klanten te helpen te transformeren naar een modern datacenter en helpt bij het overbruggen van traditionele en cloud-omgevingen. De vandaag aangekondigde EMC Unity-familie is dan weer een all-flash storage array bedoeld voor kleine en middelgrote it-projecten. Met Virtustream Storage Cloud stelt EMC een nieuw cloud storage platform op enterprise-niveau voor. Dat cloudplatform klikt in de EMC-storageproducten. EMC kocht Virtustream vorig jaar voor zo'n 1,2 miljard dollar.Een andere aankondiging is de lancering van het cloudgebaseerde service-dashboard MyService360. Die is gratis beschikbaar voor klanten die zijn geregistreerd bij EMC Online Support. De oplossing geeft inzicht in de status van de gehele datacenter-omgeving van een klant. Enterprise Copy Data Management is dan weer een manier voor EMC-klanten om de groei aan data aan te pakken en de kosten voor het opslaan en beheren van meerdere kopieën van dezelfde data te reduceren.'Modernize'"Elke bedrijfsleider, in elke industrie, kampt met het dilemma van enerzijds zijn traditionele it-infrastructuur te ondersteunen en te laten groeien en anderzijds tegelijkertijd het datacenter te moderniseren om de ontwikkeling van apps mogelijk te maken. De producten en diensten die we nu aankondigen, helpen de klant bij het bouwen van een modern datacenter om succesvol te zijn als digitale organisatie", zo vat David Goulden, ceo van EMC Information Infrastructure het thema 'Modernize' samen.