EMC neemt de Nederlandse softwareproducent X-Hive over, dat op XML gebaseerde programmatuur levert voor datamanagement.

Volgens het Financieele Dagblad betaalt EMC, leverancier van software voor opslag en beheer, een bedrag van tussen de tien en twintig miljoen euro voor de overname van het 25-koppige Rotterdamse bedrijf X-Hive.

X-Hive maakt op XML gebaseerde programmatuur voor datamanagement. Eén van de klanten van X-Hive is Boeing, dat de software gebruikt voor het doorzoekbaar maken van de werkhandleidingen die technici nodig hebben voor het onderhoud van Boeing-vliegtuigen. Andere klanten zijn onder andere Fokker Services, Harley Davidson en Agfa HealthCare.

In samenwerking met Computable.nl

EMC neemt de Nederlandse softwareproducent X-Hive over, dat op XML gebaseerde programmatuur levert voor datamanagement. Volgens het Financieele Dagblad betaalt EMC, leverancier van software voor opslag en beheer, een bedrag van tussen de tien en twintig miljoen euro voor de overname van het 25-koppige Rotterdamse bedrijf X-Hive. X-Hive maakt op XML gebaseerde programmatuur voor datamanagement. Eén van de klanten van X-Hive is Boeing, dat de software gebruikt voor het doorzoekbaar maken van de werkhandleidingen die technici nodig hebben voor het onderhoud van Boeing-vliegtuigen. Andere klanten zijn onder andere Fokker Services, Harley Davidson en Agfa HealthCare. In samenwerking met Computable.nl