Met Netwitness versterkt de opslagreus vooral securitydochter RSA.

Netwitness is gespecialiseerd in oplossingen voor de analyse van netwerkbeveiliging. Daarmee kunnen securityteams geavanceerde bedreigingen op het netwerk (insider bedreigingen, zero-day exploits en gerichte malware, fraude, spionage, datalekken, ...) detecteren. Gezien de security-insteek wordt Netwitness onderdeel van de security managementoplossingen van EMC-dochter RSA.

De overname werd op 1 paril afgerond en zal geen invloed hebben op de resultaten van EMC. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Met Netwitness versterkt de opslagreus vooral securitydochter RSA. Netwitness is gespecialiseerd in oplossingen voor de analyse van netwerkbeveiliging. Daarmee kunnen securityteams geavanceerde bedreigingen op het netwerk (insider bedreigingen, zero-day exploits en gerichte malware, fraude, spionage, datalekken, ...) detecteren. Gezien de security-insteek wordt Netwitness onderdeel van de security managementoplossingen van EMC-dochter RSA. De overname werd op 1 paril afgerond en zal geen invloed hebben op de resultaten van EMC. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.