EMC neemt voor een onbekend bedrag de dataopslagtechnologie van wan-acceleratiespecialist Asankya over.

Asankya levert cloudgebaseerde opslagdiensten voor het snel beschikbaar stellen van applicaties. De overname wordt gemeld door de Amerikaanse nieuwssite Inside Market Data. EMC geeft geen commentaar op de overname.

Asankya benadert het probleem van trage applicatierespons met een cloudoplossing. Die technologie, door Asankya RAPIDnet Application Delivery Network (ADN) genoemd, is gebaseerd op Cisco's OSPF (Open Shortest Path First). Met dat platform kunnen bedrijven online dataopslagdiensten bieden, zoals storage-as-a-service (staas), online file servers en ondersteuning van virtuele desktops. Asankya levert voorts een Cloud Acceleration Network-oplossing voor het snel versturen van videobeelden en data-intensieve applicaties, aldus Inside Market Data.

In samenwerking met Computable

EMC neemt voor een onbekend bedrag de dataopslagtechnologie van wan-acceleratiespecialist Asankya over. Asankya levert cloudgebaseerde opslagdiensten voor het snel beschikbaar stellen van applicaties. De overname wordt gemeld door de Amerikaanse nieuwssite Inside Market Data. EMC geeft geen commentaar op de overname. Asankya benadert het probleem van trage applicatierespons met een cloudoplossing. Die technologie, door Asankya RAPIDnet Application Delivery Network (ADN) genoemd, is gebaseerd op Cisco's OSPF (Open Shortest Path First). Met dat platform kunnen bedrijven online dataopslagdiensten bieden, zoals storage-as-a-service (staas), online file servers en ondersteuning van virtuele desktops. Asankya levert voorts een Cloud Acceleration Network-oplossing voor het snel versturen van videobeelden en data-intensieve applicaties, aldus Inside Market Data. In samenwerking met Computable