Opslaggigant EMC heeft het private bedrijfje Voyence gekocht. Dat is een specialist in netwerkconfiguratie en change management.

EMC maakte geen financiële details bekend van de overname van het Texaanse Voyence. Dat bedrijfje, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in change management voor netwerken en beveiligingsapparatuur. EMC wil de Voyence-software VoyenceControl integreren in de business unit Resource Management Software.

EMC positioneert zich met de overname onder meer als stevige concurrent voor HP. Dat kocht niet zolang Opsware om de eigen IT Service Management-poot verder te versterken.

Opslaggigant EMC heeft het private bedrijfje Voyence gekocht. Dat is een specialist in netwerkconfiguratie en change management. EMC maakte geen financiële details bekend van de overname van het Texaanse Voyence. Dat bedrijfje, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in change management voor netwerken en beveiligingsapparatuur. EMC wil de Voyence-software VoyenceControl integreren in de business unit Resource Management Software. EMC positioneert zich met de overname onder meer als stevige concurrent voor HP. Dat kocht niet zolang Opsware om de eigen IT Service Management-poot verder te versterken.