Opslagspecialist EMC koopt Aveksa, gespecialiseerd in oplossingen voor identiteits- en toegangsmanagement. Een overnamebedrag is niet vrijgegeven.

EMC koopt het Amerikaanse bedrijf Aveksa uit Waltham, Massachusetts. De oplossingen van Aveksa moeten de RSA security afdeling versterken bij het uitwerken van authentificatie- en identiteitsmanagement in bedrijven, mobiele- en cloudplatformen.

Aveksa heeft in Europa kantoren in Londen en Hamburg. Belangrijke klanten zijn Deutsche Bank en Daimler Financial Services.

Opslagspecialist EMC koopt Aveksa, gespecialiseerd in oplossingen voor identiteits- en toegangsmanagement. Een overnamebedrag is niet vrijgegeven. EMC koopt het Amerikaanse bedrijf Aveksa uit Waltham, Massachusetts. De oplossingen van Aveksa moeten de RSA security afdeling versterken bij het uitwerken van authentificatie- en identiteitsmanagement in bedrijven, mobiele- en cloudplatformen. Aveksa heeft in Europa kantoren in Londen en Hamburg. Belangrijke klanten zijn Deutsche Bank en Daimler Financial Services.