"Dunner, lichter, maar sterker", noemde Samsung-baas JK Shin de Galaxy S4. Het toestel is verkrijgbaar vanaf eind april en zal zowel in 3G als 4G-versie gelanceerd worden.

De Galaxy S4 bouwt qua design verder op zijn bijzonder succesvolle voorganger, de Galaxy S3. Hij is 7,9 mm dik, weegt 130 gram en heeft een 5 inch-scherm dat goed is voor 441 pixels per inch; een hogere resolutie dan het befaamde retinascherm van de iPhone 5.

De smartphone krijgt een reeks nieuwe toeters en bellen mee, waaronder instant-vertaling van gesproken taal en het automatisch uitwissen van ongewenste mensen of voorwerpen in het beeld.

Straks meer.

"Dunner, lichter, maar sterker", noemde Samsung-baas JK Shin de Galaxy S4. Het toestel is verkrijgbaar vanaf eind april en zal zowel in 3G als 4G-versie gelanceerd worden. De Galaxy S4 bouwt qua design verder op zijn bijzonder succesvolle voorganger, de Galaxy S3. Hij is 7,9 mm dik, weegt 130 gram en heeft een 5 inch-scherm dat goed is voor 441 pixels per inch; een hogere resolutie dan het befaamde retinascherm van de iPhone 5. De smartphone krijgt een reeks nieuwe toeters en bellen mee, waaronder instant-vertaling van gesproken taal en het automatisch uitwissen van ongewenste mensen of voorwerpen in het beeld.Straks meer.