Het securityconsortium L-Sec brengt een rits vooraanstaande encryptiegoeroes samen voor een rondetafel over het thema 'Codebreakers & enigma's'. Met de R en S van RSA, Bruce Schneier en anderen.

Er zal niet vaak zoveel encryptietalent aanwezig zijn rond een rondetafel in België dan op het L-Sec-event 'Codebreakers & enigma's' op 25 februari eerstkomende. Met Ron Rivest en Adi Shamir, respectievelijk de R en S in het RSA-algoritme, evenals security/encryptieexpert Bruce Schneier en Microsofts John Manferdelli kan Bart Preneel (KULeuven) een briljant panel voorzitten.

Onderwerpen van discussie vormen onder meer de toekomst van informatiebeveiliging, het belang van encryptie van daag en morgen, hoe security meer 'menselijk' maken en wat zou hun boodschap voor de wereldleiders van vandaag zijn. De experts zijn in België naar aanleiding van de 'Fast Software Encryption' workshop en de 'First SHA-3 Candidate'-conferentie van het NIST (voor een nieuwe veilige Hash standaard).

Meer info [op de site van L-Sec].

Het securityconsortium L-Sec brengt een rits vooraanstaande encryptiegoeroes samen voor een rondetafel over het thema 'Codebreakers & enigma's'. Met de R en S van RSA, Bruce Schneier en anderen. Er zal niet vaak zoveel encryptietalent aanwezig zijn rond een rondetafel in België dan op het L-Sec-event 'Codebreakers & enigma's' op 25 februari eerstkomende. Met Ron Rivest en Adi Shamir, respectievelijk de R en S in het RSA-algoritme, evenals security/encryptieexpert Bruce Schneier en Microsofts John Manferdelli kan Bart Preneel (KULeuven) een briljant panel voorzitten. Onderwerpen van discussie vormen onder meer de toekomst van informatiebeveiliging, het belang van encryptie van daag en morgen, hoe security meer 'menselijk' maken en wat zou hun boodschap voor de wereldleiders van vandaag zijn. De experts zijn in België naar aanleiding van de 'Fast Software Encryption' workshop en de 'First SHA-3 Candidate'-conferentie van het NIST (voor een nieuwe veilige Hash standaard). Meer info [op de site van L-Sec].