Het gaat om Quentris (voice) uit Diegem en Data Unit (databeveiliging) uit Lummen, beiden onderdeel van het voormalige Electrabel, die voortaan onder de naam Data Unit verdergaan.

Samen tellen beide bedrijven zo'n vijfhonderd klanten in de Benelux. De focus ligt daarbij op het ontwikkelen en integreren van cloudoplossingen voor het middenmarktsegment.

De fusie past in de ict-transformatie van de groep en moet eind dit jaar afgerond zijn. Raf Van den Broeck en Joris Meylaert zullen het bedrijf leiden.

Het gaat om Quentris (voice) uit Diegem en Data Unit (databeveiliging) uit Lummen, beiden onderdeel van het voormalige Electrabel, die voortaan onder de naam Data Unit verdergaan.Samen tellen beide bedrijven zo'n vijfhonderd klanten in de Benelux. De focus ligt daarbij op het ontwikkelen en integreren van cloudoplossingen voor het middenmarktsegment.De fusie past in de ict-transformatie van de groep en moet eind dit jaar afgerond zijn. Raf Van den Broeck en Joris Meylaert zullen het bedrijf leiden.