CGI neemt het beheer van het Salesforce platform van de energieleverancier op zich en zal de huidige applicaties in salesforce.com onderhouden. Het cloudplatform ondersteunt verscheidene interne en externe applicaties van Engie.

"Engie heeft verscheidene jaren geleden gekozen voor Salesforce.com voor het ontwikkelen van applicaties voor interne medewerkers en externe klanten. Het platform laat Engie toe om snel applicaties te ontwikkelen die we ook kunnen aanpassen aan de steeds veranderende behoeften. Het steeds verder uitbreiden van het gebruik van het platform en de schaarste aan Salesforce ontwikkelaars in België, deed ons zoeken naar een externe partner die hierbij kon helpen", zegt Kris Jansen, delivery & operations manager bij Engie.

Dat werd dus CGI. "Om Engie optimaal te ondersteunen zet CGI lokale Salesforce profielen in, in combinatie met nearshore ondersteuning vanuit Portugal voor de ontwikkeling van de applicatie", zegt Ben Vicca, vice president van CGI Belgium.

CGI neemt het beheer van het Salesforce platform van de energieleverancier op zich en zal de huidige applicaties in salesforce.com onderhouden. Het cloudplatform ondersteunt verscheidene interne en externe applicaties van Engie. "Engie heeft verscheidene jaren geleden gekozen voor Salesforce.com voor het ontwikkelen van applicaties voor interne medewerkers en externe klanten. Het platform laat Engie toe om snel applicaties te ontwikkelen die we ook kunnen aanpassen aan de steeds veranderende behoeften. Het steeds verder uitbreiden van het gebruik van het platform en de schaarste aan Salesforce ontwikkelaars in België, deed ons zoeken naar een externe partner die hierbij kon helpen", zegt Kris Jansen, delivery & operations manager bij Engie.Dat werd dus CGI. "Om Engie optimaal te ondersteunen zet CGI lokale Salesforce profielen in, in combinatie met nearshore ondersteuning vanuit Portugal voor de ontwikkeling van de applicatie", zegt Ben Vicca, vice president van CGI Belgium.