Het event gaat pas op 22 oktober door bij KBC in Leuven, maar startups kunnen zich nu al inschrijven. Vijf kandidaten kunnen hun plaats veroveren door stemmen te ronselen bij het grote publiek. De overigen worden door Bolero Crowdfunding geselecteerd.

Op de Entrepreneurial summit zelf kunnen aanwezigen virtuele aandelen van de starters kopen. Hier krijgt het bedrijf met het meeste succes de titel van 'Belgium's most promising start-up, selected by the crowd'. Onder de prijzen zitten onder meer een lunch met Pieterjan Bouten (Showpad), een adviessessie met Omar mohout en advertentiebudgetten voor Facebook.

Het event gaat pas op 22 oktober door bij KBC in Leuven, maar startups kunnen zich nu al inschrijven. Vijf kandidaten kunnen hun plaats veroveren door stemmen te ronselen bij het grote publiek. De overigen worden door Bolero Crowdfunding geselecteerd.Op de Entrepreneurial summit zelf kunnen aanwezigen virtuele aandelen van de starters kopen. Hier krijgt het bedrijf met het meeste succes de titel van 'Belgium's most promising start-up, selected by the crowd'. Onder de prijzen zitten onder meer een lunch met Pieterjan Bouten (Showpad), een adviessessie met Omar mohout en advertentiebudgetten voor Facebook.