Entropia heeft het 'Mission Critical Communication Network' (MCCN) van Zenitel in België en Nederland gekocht. Daarmee is de herschikking bij Zenitel stilaan rond.

Met de overname van het digitaal Tetra-netwerk (MCCN) van Zenitel in België en Nederland wordt het Belgische Entropia naar eigen zeggen de grootste 'radio trunking' netwerkoperator in België en Nederland. MCCN is de commerciële tegenhanger van het Astrid-netwerk voor de hulpdiensten. Met Zenitel is een overeenkomst afgesloten dat het bedrijf diensten blijft aanbieden aan de klanten op het netwerk.

Volgens Entropia bestrijkt het eigen grensoverschrijdende radionetwerk nu 60.000 km². Het bedrijf draait een omzet van 4,3 miljoen euro en een EBITDA van 1,6 miljoen euro.

Voor Zenitel is zp de uitverkoop bij het bedrijf stilaan rond. Zenitel wil zich voortaan focussen op de winstgevende operaties, zijnde Secure Communication Systems en het ChuChubi-netwerk in de Caraïben.

Entropia heeft het 'Mission Critical Communication Network' (MCCN) van Zenitel in België en Nederland gekocht. Daarmee is de herschikking bij Zenitel stilaan rond. Met de overname van het digitaal Tetra-netwerk (MCCN) van Zenitel in België en Nederland wordt het Belgische Entropia naar eigen zeggen de grootste 'radio trunking' netwerkoperator in België en Nederland. MCCN is de commerciële tegenhanger van het Astrid-netwerk voor de hulpdiensten. Met Zenitel is een overeenkomst afgesloten dat het bedrijf diensten blijft aanbieden aan de klanten op het netwerk. Volgens Entropia bestrijkt het eigen grensoverschrijdende radionetwerk nu 60.000 km². Het bedrijf draait een omzet van 4,3 miljoen euro en een EBITDA van 1,6 miljoen euro. Voor Zenitel is zp de uitverkoop bij het bedrijf stilaan rond. Zenitel wil zich voortaan focussen op de winstgevende operaties, zijnde Secure Communication Systems en het ChuChubi-netwerk in de Caraïben.