Het Belgische Entropia Networks heeft z'n hardwareactiviteiten verkocht aan het Nederlandse Cuna International.

Entropia, aanbieder van radiocommunicatieoplossingen, wil zich voortaan louter richten op de netwerkdiensten (kwaliteit van het netwerk, hoge beschikbaarheid, SLA's, ...). De verkoop en installatie van portofoons - zeg maar de 'hardwaretak' van het Entropia - is verkocht aan zijn Nederlandse sectorgenoot Cuna International.

Voorts gaat ook de commercialisering van het Nederlandse gedeelte van het netwerk naar Cuna. In België doet Entropia de verkoop nog zelf.

Het Belgische Entropia Networks heeft z'n hardwareactiviteiten verkocht aan het Nederlandse Cuna International. Entropia, aanbieder van radiocommunicatieoplossingen, wil zich voortaan louter richten op de netwerkdiensten (kwaliteit van het netwerk, hoge beschikbaarheid, SLA's, ...). De verkoop en installatie van portofoons - zeg maar de 'hardwaretak' van het Entropia - is verkocht aan zijn Nederlandse sectorgenoot Cuna International. Voorts gaat ook de commercialisering van het Nederlandse gedeelte van het netwerk naar Cuna. In België doet Entropia de verkoop nog zelf.