De technologiesite Digitimes meldt dat er 3 miljoen iPhone 5C's onder het stof liggen: 2 miljoen stuks zouden bij de toeleverancier Pegatron blijven steken zijn, de overige 1 miljoen exemplaren liggen op het schap bij telecombedrijven.

Eind 2013 meldde Apple wel een recordaantal van 51 miljoen nieuwe iPhone's verkocht te hebben, maar wellicht had de iPhone 5S hier een groter aandeel in dan de 5C, want een paar maanden eerder werd beweerd dat het plastic model maar half zo goed verkocht als het topmodel.

De 5C was in eerste instantie bedoeld voor opkomende landen als India en China. Maar het gerucht dat Apple in deze landen de iPhone 4 opnieuw zou gaan verkopen, lijkt ook uit te wijzen dat de plastic iPhone geen verkoopkanon is.

Apple wilde het nieuws over de onverkochte iPhone 5C's niet bevestigen.

De technologiesite Digitimes meldt dat er 3 miljoen iPhone 5C's onder het stof liggen: 2 miljoen stuks zouden bij de toeleverancier Pegatron blijven steken zijn, de overige 1 miljoen exemplaren liggen op het schap bij telecombedrijven. Eind 2013 meldde Apple wel een recordaantal van 51 miljoen nieuwe iPhone's verkocht te hebben, maar wellicht had de iPhone 5S hier een groter aandeel in dan de 5C, want een paar maanden eerder werd beweerd dat het plastic model maar half zo goed verkocht als het topmodel. De 5C was in eerste instantie bedoeld voor opkomende landen als India en China. Maar het gerucht dat Apple in deze landen de iPhone 4 opnieuw zou gaan verkopen, lijkt ook uit te wijzen dat de plastic iPhone geen verkoopkanon is. Apple wilde het nieuws over de onverkochte iPhone 5C's niet bevestigen.