Soms krijg je een groene en soms een rode knop te zien, maar meestal de welbekende slider. Veel mensen vragen zich af waarom dat zo is.

Als de telefoon op 'lock' staat, krijg je een slider. Dit is gemaakt zodat je je telefoon niet per ongeluk op kunt nemen in je broekzak, omdat er geen knoppen zijn. Met de slider zal je nooit per ongeluk de telefoon unlocken, waardoor er allemaal handelingen uitgevoerd worden.

De twee knoppen zijn zichtbaar wanneer je je telefoon aan het gebruiken bent. Dan is het natuurlijker om iets in te drukken dan de slider te gebruiken.

Soms krijg je een groene en soms een rode knop te zien, maar meestal de welbekende slider. Veel mensen vragen zich af waarom dat zo is.Als de telefoon op 'lock' staat, krijg je een slider. Dit is gemaakt zodat je je telefoon niet per ongeluk op kunt nemen in je broekzak, omdat er geen knoppen zijn. Met de slider zal je nooit per ongeluk de telefoon unlocken, waardoor er allemaal handelingen uitgevoerd worden.De twee knoppen zijn zichtbaar wanneer je je telefoon aan het gebruiken bent. Dan is het natuurlijker om iets in te drukken dan de slider te gebruiken.