De Christelijke Mutualiteit LCM was sinds maart op zoek naar een vervanger van Alain Conrath die bevorderd was tot strategisch adviseur van het directiecomité. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/christelijke-mutualiteit-op-zoek-naar-cio/article-4000570055462.htm

Eric Goris wordt dus de nieuwe verantwoordelijke voor de it-afdeling. Vanaf 1 juli gaat ie in dienst en na een uitgebreide kennismakingsronde wordt hij vanaf oktober cio van de ziekenfondsgroep. Eric Goris is 51, woont in Kessel-Lo bij Leuven en heeft 5 kinderen.

Na zijn studies aan de KULeuven ging Eric Goris in de zomer van '87 van start bij de Generale Bank als organisational manager, waar hij 7 jaar bleef. Goris was ook nog marketing manager van de internet dienstenleverancier Planet Internet. Bij Telindus was hij bijna 4 jaar aan de slag als customer services manager, van 1997 tot 2001. Daarna keerde hij terug naar de enterprise business, 5 jaar bij de verzekeringsgroep Winterthur en na de overname door Axa als it director project delivery, tot 2008. Bij Bpost was Eric Goris eerst ict applications services manager en vervolgens director ict services.

De Christelijke Mutualiteit LCM was sinds maart op zoek naar een vervanger van Alain Conrath die bevorderd was tot strategisch adviseur van het directiecomité. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/christelijke-mutualiteit-op-zoek-naar-cio/article-4000570055462.htmEric Goris wordt dus de nieuwe verantwoordelijke voor de it-afdeling. Vanaf 1 juli gaat ie in dienst en na een uitgebreide kennismakingsronde wordt hij vanaf oktober cio van de ziekenfondsgroep. Eric Goris is 51, woont in Kessel-Lo bij Leuven en heeft 5 kinderen. Na zijn studies aan de KULeuven ging Eric Goris in de zomer van '87 van start bij de Generale Bank als organisational manager, waar hij 7 jaar bleef. Goris was ook nog marketing manager van de internet dienstenleverancier Planet Internet. Bij Telindus was hij bijna 4 jaar aan de slag als customer services manager, van 1997 tot 2001. Daarna keerde hij terug naar de enterprise business, 5 jaar bij de verzekeringsgroep Winterthur en na de overname door Axa als it director project delivery, tot 2008. Bij Bpost was Eric Goris eerst ict applications services manager en vervolgens director ict services.