KPN heeft Eric Hageman benoemd tot ceo van KPN Group Belgium (Base). Hageman volgt Libor Voncina op, die het bedrijf verlaten heeft.

De veertigjarige Hageman zal in zijn nieuwe rol rapporteren aan Thorsten Dirks, ceo van KPN Mobile International. Eric Hageman blijft daarnaast ook verantwoordelijk voor de Spaanse en Franse vestiging van KPN en Ortel Mobile. Eerder was hij cfo van KPN Mobile International en was hij ook verantwoordelijk voor de contacten met investeerders en 'mergers and acquisitions'.

Voor hij in 2005 bij KPN startte, was de Nederlander een tijd lang financieel adviseur bij Deutsche Bank en ABN AMRO in Londen. Daar adviseerde hij bedrijven in de telecom-, media- en technologiesector. Eric Hageman behaalde een diploma in Economie aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast heeft hij een MBA van de London Business School.

KPN heeft Eric Hageman benoemd tot ceo van KPN Group Belgium (Base). Hageman volgt Libor Voncina op, die het bedrijf verlaten heeft. De veertigjarige Hageman zal in zijn nieuwe rol rapporteren aan Thorsten Dirks, ceo van KPN Mobile International. Eric Hageman blijft daarnaast ook verantwoordelijk voor de Spaanse en Franse vestiging van KPN en Ortel Mobile. Eerder was hij cfo van KPN Mobile International en was hij ook verantwoordelijk voor de contacten met investeerders en 'mergers and acquisitions'. Voor hij in 2005 bij KPN startte, was de Nederlander een tijd lang financieel adviseur bij Deutsche Bank en ABN AMRO in Londen. Daar adviseerde hij bedrijven in de telecom-, media- en technologiesector. Eric Hageman behaalde een diploma in Economie aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast heeft hij een MBA van de London Business School.