Eric Peeters is sneller dan verwacht de nieuwe cio bij Sibelco, gespecialiseerd in onder andere zandmijning. Peeters neemt de fakkel over van Ronald Smet die wegens gezondheidsredenen een stap opzij zet.

Eric Peeters begon zijn loopbaan eind '83 in de it-afdeling bij Van Breda waar hij veertien jaar lang aan de slag is. In de zomer van '98 stapt hij over naar Proximus als technical en operations manager waar hij onder meer de business rond mobiele data moet aanzwengelen. Na een korte periode bij Infosys in 2004, trekt Eric Peeters naar de haven, eerst als business innovation manager bij MSC, later, vanaf 2009 als cio bij Terminal Investment. Sinds de zomer van vorig jaar is hij werkzaam bij Sibelco dat wereldwijde vestigingen heeft met meerdere duizenden werknemers. Eric Peeters moet als cio voor een doorgedreven centralisatie van de IT-oplossingen zorgen.

Eric Peeters is sneller dan verwacht de nieuwe cio bij Sibelco, gespecialiseerd in onder andere zandmijning. Peeters neemt de fakkel over van Ronald Smet die wegens gezondheidsredenen een stap opzij zet. Eric Peeters begon zijn loopbaan eind '83 in de it-afdeling bij Van Breda waar hij veertien jaar lang aan de slag is. In de zomer van '98 stapt hij over naar Proximus als technical en operations manager waar hij onder meer de business rond mobiele data moet aanzwengelen. Na een korte periode bij Infosys in 2004, trekt Eric Peeters naar de haven, eerst als business innovation manager bij MSC, later, vanaf 2009 als cio bij Terminal Investment. Sinds de zomer van vorig jaar is hij werkzaam bij Sibelco dat wereldwijde vestigingen heeft met meerdere duizenden werknemers. Eric Peeters moet als cio voor een doorgedreven centralisatie van de IT-oplossingen zorgen.