Van Bael is sinds kort VP Worldwide Software Services Delivery bij HP Enterprise. Tussen 2009 en 2014 leidde hij de Belgische en Luxemburgse afdeling van HP (vandaag opgedeeld in HP Inc en HP Enterprise). Nadien ruilde hij die functie voor een Europese job als vice president commercial & public sector EMEA.

Van Bael kwam bij HP terecht in 2009 na de overname van EDS waar Van Bael toen managing director van EDS Belgium was.

Sinds november, na de opsplitsing van Hewlett Packard, werkte Van Bael aan een programma om de synergie tussen de business groups van de twee nieuwe bedrijven te verbeteren. Nu dat op punt staat, is het tijd voor de volgende uitdaging als wereldwijd vicepresident voor software services delivery.

Van Bael is sinds kort VP Worldwide Software Services Delivery bij HP Enterprise. Tussen 2009 en 2014 leidde hij de Belgische en Luxemburgse afdeling van HP (vandaag opgedeeld in HP Inc en HP Enterprise). Nadien ruilde hij die functie voor een Europese job als vice president commercial & public sector EMEA.Van Bael kwam bij HP terecht in 2009 na de overname van EDS waar Van Bael toen managing director van EDS Belgium was.Sinds november, na de opsplitsing van Hewlett Packard, werkte Van Bael aan een programma om de synergie tussen de business groups van de twee nieuwe bedrijven te verbeteren. Nu dat op punt staat, is het tijd voor de volgende uitdaging als wereldwijd vicepresident voor software services delivery.