Eric Van Heesvelde is geen kandidaat meer voor het voorzitterschap van het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie. De kandidaturen moesten vorige week donderdag binnen, maar het kabinet wacht nog tot vrijdag op eventuele dossiers.

In oktober had Van Heesvelde (62) aan Trends nog laten weten dat hij alsnog zijn kandidatuur zou stellen, maar "ik heb lang nagedacht. Zonder details vrij te geven: nee, ik doe het toch niet." De kandidaten voor de vier topjobs bij de raad van de Belgische regelgever moesten vorige week donderdag hun dossier inleveren. Ze moeten een strategische nota van drie pagina's leveren over de post en telecommarkt in de komende vijf jaar.

Deze week komt [de jury] bij elkaar om de verdere methodiek te bespreken. De woordvoerder van minister Van Quickenborne liet weten dat potentiële kandidaten nog een week extra krijgen om hun dossier in te dienen: "We hebben al enkele kandidaturen binnen," bevestigt de woordvoerder zonder verder cijfers vrij te geven."

Het kabinet van minister Van Quickenborne laat weten dat de termijn niet verlengd wordt, maar dat er wel tot vrijdag gewacht wordt op eventuele dossiers. Het is de postdatum van 26 februari die telt.

Eric Van Heesvelde is geen kandidaat meer voor het voorzitterschap van het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie. De kandidaturen moesten vorige week donderdag binnen, maar het kabinet wacht nog tot vrijdag op eventuele dossiers. In oktober had Van Heesvelde (62) aan Trends nog laten weten dat hij alsnog zijn kandidatuur zou stellen, maar "ik heb lang nagedacht. Zonder details vrij te geven: nee, ik doe het toch niet." De kandidaten voor de vier topjobs bij de raad van de Belgische regelgever moesten vorige week donderdag hun dossier inleveren. Ze moeten een strategische nota van drie pagina's leveren over de post en telecommarkt in de komende vijf jaar. Deze week komt [de jury] bij elkaar om de verdere methodiek te bespreken. De woordvoerder van minister Van Quickenborne liet weten dat potentiële kandidaten nog een week extra krijgen om hun dossier in te dienen: "We hebben al enkele kandidaturen binnen," bevestigt de woordvoerder zonder verder cijfers vrij te geven." Het kabinet van minister Van Quickenborne laat weten dat de termijn niet verlengd wordt, maar dat er wel tot vrijdag gewacht wordt op eventuele dossiers. Het is de postdatum van 26 februari die telt.