Ericsson heeft de Noord-Amerikaanse gsm-activiteiten van Nortel overgenomen. Het Oostenrijkse Kapsch CarrierCom haalde de rest van de gsm-business binnen.

Na de overname van de LTE- en CDMA-activiteiten van Nortel, goed voor 1,13 miljard dollar, heeft het Zweedse telecombedrijf samen met het Oostenrijkse Kapsch CarrierCom ook een succesvol bod gedaan op de gsm-activiteiten van Nortel. Het gezamenlijke bod was goed voor 103 miljoen dollar: Ericcson betaalt 70 miljoen dollar voor de Noord-Amerikaanse gsm-business, terwijl Kapsch 33 miljoen dollar veil heeft voor het overblijvende gedeelte.

En Ciena haalde het, zoals verwacht, in de biedstrijd rond de ethernetdivisie van Nortel. Het betaalt 769 miljoen dollar in contanten en aandelen. Nokia Siemens Networks, dat samen bood met private equitypartner One Equity Partners, greep naast de deal.

Ericsson heeft de Noord-Amerikaanse gsm-activiteiten van Nortel overgenomen. Het Oostenrijkse Kapsch CarrierCom haalde de rest van de gsm-business binnen. Na de overname van de LTE- en CDMA-activiteiten van Nortel, goed voor 1,13 miljard dollar, heeft het Zweedse telecombedrijf samen met het Oostenrijkse Kapsch CarrierCom ook een succesvol bod gedaan op de gsm-activiteiten van Nortel. Het gezamenlijke bod was goed voor 103 miljoen dollar: Ericcson betaalt 70 miljoen dollar voor de Noord-Amerikaanse gsm-business, terwijl Kapsch 33 miljoen dollar veil heeft voor het overblijvende gedeelte. En Ciena haalde het, zoals verwacht, in de biedstrijd rond de ethernetdivisie van Nortel. Het betaalt 769 miljoen dollar in contanten en aandelen. Nokia Siemens Networks, dat samen bood met private equitypartner One Equity Partners, greep naast de deal.