Wereldvoetbalbond Fifa heeft de content management- en service delivery-platformen van Ericsson gekozen voor het verspreiden van mobiele content bij de voetbalevenementen in 2009 en 2010.

Fifa gaat de apparatuur en software van Ericsson gebruiken om mobiele content door te spelen naar telecomaanbieders en omroepen. Die zouden dan verschillende mobiele diensten kunnen aanbieden rondom de Fifa-evenementen. Die diensten gaan van eenvoudige boodschappen tot geavanceerde mobiele televisie- en video-oplossingen. Op de Confederations Cup in 2009 en op het WK in Zuid-Afrika in 2010 zullen voetbalfans zo beelden en informatie van die evenementen op hun mobiele telefoon kunnen bekijken.

Wereldvoetbalbond Fifa heeft de content management- en service delivery-platformen van Ericsson gekozen voor het verspreiden van mobiele content bij de voetbalevenementen in 2009 en 2010. Fifa gaat de apparatuur en software van Ericsson gebruiken om mobiele content door te spelen naar telecomaanbieders en omroepen. Die zouden dan verschillende mobiele diensten kunnen aanbieden rondom de Fifa-evenementen. Die diensten gaan van eenvoudige boodschappen tot geavanceerde mobiele televisie- en video-oplossingen. Op de Confederations Cup in 2009 en op het WK in Zuid-Afrika in 2010 zullen voetbalfans zo beelden en informatie van die evenementen op hun mobiele telefoon kunnen bekijken.