Erik Mescher, die voordien in de Benelux aan het hoofd stond van onderzoeksbedrijf The OTR Group (The Organisation & Technology Research Group), gaat nu de Belux-poot van benchmarking en consultancybedrijf Metri helpen uitbouwen.

De Nederlandse Belg Erik Mescher (43) is sinds 1 januari aan de slag bij Metri Measurement Consulting, een Nederlands consultancybedrijf met een focus op benchmarking van ict-services en outsourcing. Hij zal als managing director voor België en Luxemburg het bedrijf in onze contreien op de kaart proberen te zetten.

Mescher werkte bijna 18 jaar bij de OTR Group als Research Group Director Benelux. Hij was er verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en richtte zich voornamelijk op beursgenoteerde bedrijven, multinationals en overheden.

Erik Mescher, die voordien in de Benelux aan het hoofd stond van onderzoeksbedrijf The OTR Group (The Organisation & Technology Research Group), gaat nu de Belux-poot van benchmarking en consultancybedrijf Metri helpen uitbouwen. De Nederlandse Belg Erik Mescher (43) is sinds 1 januari aan de slag bij Metri Measurement Consulting, een Nederlands consultancybedrijf met een focus op benchmarking van ict-services en outsourcing. Hij zal als managing director voor België en Luxemburg het bedrijf in onze contreien op de kaart proberen te zetten. Mescher werkte bijna 18 jaar bij de OTR Group als Research Group Director Benelux. Hij was er verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en richtte zich voornamelijk op beursgenoteerde bedrijven, multinationals en overheden.