Wanneer een browser een pagina opvraagt die niet bestaat op de website in kwestie, dan geeft die webserver de in de http-standaard vastgelegde foutcode 404 terug: het resultaat is een 'error 404 not found'. Creatieve webmasters maken van die foutmelding een origineel werkstuk.

[Area 404] is een website die helemaal toegewijd is aan de fameuze foutmelding. Op deze site vind je een heleboel originele 404-foutmeldingen - de ene al wat grappiger, filosofischer of geeky dan de andere. Voor ieders gemak, zijn de foutmeldingen alvast ingedeeld in categorieën.

Wanneer een browser een pagina opvraagt die niet bestaat op de website in kwestie, dan geeft die webserver de in de http-standaard vastgelegde foutcode 404 terug: het resultaat is een 'error 404 not found'. Creatieve webmasters maken van die foutmelding een origineel werkstuk. [Area 404] is een website die helemaal toegewijd is aan de fameuze foutmelding. Op deze site vind je een heleboel originele 404-foutmeldingen - de ene al wat grappiger, filosofischer of geeky dan de andere. Voor ieders gemak, zijn de foutmeldingen alvast ingedeeld in categorieën.