ETC, Euro Tap Control, heeft een contract gewonnen bij de FOD Financiën. Dat terwijl tegen het bedrijf momenteel een onderzoek loopt naar frauderende kassa's. Het bedrijf mag volgens Gazet Van Antwerpen 23 automaten leveren. Het gaat om drank- en voedingsautomaten. Maar tegen het bedrijf loopt momenteel een onderzoek omdat het bedrijf kassa's leverde waarmee je zwarte omzet kon genereren. Daarbij zouden horecauitbaters tips hebben gekregen bij de installatie.

Fedorest, dat de aanbesteding voor de FOD Financiën deed, bevestigt aan de krant dat ETC het contract heeft binnengehaald en dat ze niets wisten van het lopende onderzoek. Staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez nuanceert de zaak wel tegenover Gazet Van Antwerpen. "Zo lang iemand niet is veroordeeld blijft hij onschuldig."

ETC, Euro Tap Control, heeft een contract gewonnen bij de FOD Financiën. Dat terwijl tegen het bedrijf momenteel een onderzoek loopt naar frauderende kassa's. Het bedrijf mag volgens Gazet Van Antwerpen 23 automaten leveren. Het gaat om drank- en voedingsautomaten. Maar tegen het bedrijf loopt momenteel een onderzoek omdat het bedrijf kassa's leverde waarmee je zwarte omzet kon genereren. Daarbij zouden horecauitbaters tips hebben gekregen bij de installatie. Fedorest, dat de aanbesteding voor de FOD Financiën deed, bevestigt aan de krant dat ETC het contract heeft binnengehaald en dat ze niets wisten van het lopende onderzoek. Staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez nuanceert de zaak wel tegenover Gazet Van Antwerpen. "Zo lang iemand niet is veroordeeld blijft hij onschuldig."