Eurofiber en Numericable gaan hun glasvezelnetwerken ter beschikking stellen van elkaars klanten.

Door de samenwerking kunnen zakelijke klanten op extra connectiviteit rekenen in België en Nederland. Voor klanten van Eurofiber betekent dit onder meer een snellere omsluiting in Brussel en Luxemburg.

Het partnerschap wordt verzorgd door Thomas Defauw, de voormalig director Network & Infrastructure van Numericable die nu bij Eurofiber aan de slag gaat. De eerste projecten zouden reeds ondertekend zijn.

"Eurofiber en Numericable zijn bedrijven die goed bij elkaar passen. Om te beginnen zijn onze glasvezelnetwerken complementair in geografische spreiding" zegt Wim De Naeyer, gérant van Numericable. "De samenwerking biedt een grote meerwaarde aan zakelijke klanten die hun vestigingen in Nederland, België of Luxemburg willen koppelen. Daarnaast zijn we allebei bedrijven die de concurrentie niet uit de weg gaan en met hoogwaardige verbindingen en een professionele aanpak een vuist kunnen maken tegen de mastodonten in de markt"

Eurofiber en Numericable gaan hun glasvezelnetwerken ter beschikking stellen van elkaars klanten. Door de samenwerking kunnen zakelijke klanten op extra connectiviteit rekenen in België en Nederland. Voor klanten van Eurofiber betekent dit onder meer een snellere omsluiting in Brussel en Luxemburg. Het partnerschap wordt verzorgd door Thomas Defauw, de voormalig director Network & Infrastructure van Numericable die nu bij Eurofiber aan de slag gaat. De eerste projecten zouden reeds ondertekend zijn. "Eurofiber en Numericable zijn bedrijven die goed bij elkaar passen. Om te beginnen zijn onze glasvezelnetwerken complementair in geografische spreiding" zegt Wim De Naeyer, gérant van Numericable. "De samenwerking biedt een grote meerwaarde aan zakelijke klanten die hun vestigingen in Nederland, België of Luxemburg willen koppelen. Daarnaast zijn we allebei bedrijven die de concurrentie niet uit de weg gaan en met hoogwaardige verbindingen en een professionele aanpak een vuist kunnen maken tegen de mastodonten in de markt"