De Nederlandse glasvezelaanbieder Eurofiber heeft met investeerder Doughty Hanson een nieuwe meerderheidsaandeelhouder.

Eurofiber, dat ook in ons land een kantoor en een glasvezelnetwerk heeft, was oorspronkelijk in handen van investeringsmaatschappij Reggeborgh. Die wordt nu minderheidsaandeelhouder, terwijl de Doughty Hanson de controle over het bedrijf verwerft.

" De overname biedt Eurofiber de kans om sneller te groeien en versneld te investeren in zakelijke glasvezelnetwerken in en buiten Nederland", klinkt het in een persmededeling. Na de overname blijft Eurofiber een zelfstandige organisatie, met hetzelfde management aan het hoofd.

Recent werd Eurofiber nog ingeschakeld voor een glasvezelverbinding tussen twee datacenters van hostingbedrijf Nucleus.

De Nederlandse glasvezelaanbieder Eurofiber heeft met investeerder Doughty Hanson een nieuwe meerderheidsaandeelhouder. Eurofiber, dat ook in ons land een kantoor en een glasvezelnetwerk heeft, was oorspronkelijk in handen van investeringsmaatschappij Reggeborgh. Die wordt nu minderheidsaandeelhouder, terwijl de Doughty Hanson de controle over het bedrijf verwerft. " De overname biedt Eurofiber de kans om sneller te groeien en versneld te investeren in zakelijke glasvezelnetwerken in en buiten Nederland", klinkt het in een persmededeling. Na de overname blijft Eurofiber een zelfstandige organisatie, met hetzelfde management aan het hoofd. Recent werd Eurofiber nog ingeschakeld voor een glasvezelverbinding tussen twee datacenters van hostingbedrijf Nucleus.