Aankoopgroeperingen Euronics, bekend van Selexion, en BIASS slaan de handen in elkaar. De aandelen van vertrekkend BIASS-oprichter en -ceo Walter Van Uytven komen in handen van Euronics.

Beide aankoopgroeperingen blijven los van elkaar bestaan, melden de collega's van It Professional. Daar waar Euronics België, bekend van de Selexion-winkels, focust op retail, legt BIASS de nadruk op it voor de kmo. Samen zouden de organisaties sterker staan tegenover de leveranciers.

Walter Van Uytven, die nog tot eind deze maand ceo is van BIASS (hij vertrekt [zoals bekend] naar Belgacom), wordt bestuurder bij Euronics België. Het strategisch management van BIASS komt in handen van Marc De Swaef. Guido De Geest wordt voorzitter van de raad van bestuur van BIASS. Gedelegeerd bestuurder wordt Euronics België, vertegenwoordigd door Hans Carpels.

Aankoopgroeperingen Euronics, bekend van Selexion, en BIASS slaan de handen in elkaar. De aandelen van vertrekkend BIASS-oprichter en -ceo Walter Van Uytven komen in handen van Euronics. Beide aankoopgroeperingen blijven los van elkaar bestaan, melden de collega's van It Professional. Daar waar Euronics België, bekend van de Selexion-winkels, focust op retail, legt BIASS de nadruk op it voor de kmo. Samen zouden de organisaties sterker staan tegenover de leveranciers. Walter Van Uytven, die nog tot eind deze maand ceo is van BIASS (hij vertrekt [zoals bekend] naar Belgacom), wordt bestuurder bij Euronics België. Het strategisch management van BIASS komt in handen van Marc De Swaef. Guido De Geest wordt voorzitter van de raad van bestuur van BIASS. Gedelegeerd bestuurder wordt Euronics België, vertegenwoordigd door Hans Carpels.