Vanaf 1 juli worden de Europese mobiele operatoren opnieuw verplicht hun roamingtarieven te verlagen, conform de Europese regels die in 2007 werden ingevoerd.

Vanaf vandaag, 1 juli, zullen consumenten die kiezen voor het 'Eurotarief' niet meer dan 35 cent per minuut moeten betalen voor uitgaande gesprekken in plaats van nu maximum 39 cent. Voor inkomende gesprekken daalt het maximumtarief van 15 cent naar 11 cent.

Het gaat om de laatste in een reeks van prijsdalingen die voorzien zijn in de Europese roamingverordening, die vervalt eind juni 2012.

Bron: Belga

Vanaf 1 juli worden de Europese mobiele operatoren opnieuw verplicht hun roamingtarieven te verlagen, conform de Europese regels die in 2007 werden ingevoerd. Vanaf vandaag, 1 juli, zullen consumenten die kiezen voor het 'Eurotarief' niet meer dan 35 cent per minuut moeten betalen voor uitgaande gesprekken in plaats van nu maximum 39 cent. Voor inkomende gesprekken daalt het maximumtarief van 15 cent naar 11 cent. Het gaat om de laatste in een reeks van prijsdalingen die voorzien zijn in de Europese roamingverordening, die vervalt eind juni 2012. Bron: Belga