De Europese opdracht van Atos en IBM bij Het Directoraat-Generaal van de Belastingen- en Douane Unie wordt opgetrokken met 2,9 miljoen euro.

Om de maximale looptijd van de raamovereenkomst (8 jaar) te kunnen volbrengen en de overdracht naar de nieuwe contractant (Unisys Belgium en Steria Benelux met onderaannemers Accenture, Oracle Belgium, TIBCO Software en Vivansa) vlot te laten verlopen, wordt het budget opgetrokken met 2.967.776 euro tot 57.634.793 euro. Het gaat over de ontwikkeling, ondersteuning, exploitatie, onderhoud en beheer van de ccn-/csi-infrastructuur en dit in kantoren in de verschillende EU-lidstaten.

De Europese opdracht van Atos en IBM bij Het Directoraat-Generaal van de Belastingen- en Douane Unie wordt opgetrokken met 2,9 miljoen euro. Om de maximale looptijd van de raamovereenkomst (8 jaar) te kunnen volbrengen en de overdracht naar de nieuwe contractant (Unisys Belgium en Steria Benelux met onderaannemers Accenture, Oracle Belgium, TIBCO Software en Vivansa) vlot te laten verlopen, wordt het budget opgetrokken met 2.967.776 euro tot 57.634.793 euro. Het gaat over de ontwikkeling, ondersteuning, exploitatie, onderhoud en beheer van de ccn-/csi-infrastructuur en dit in kantoren in de verschillende EU-lidstaten.