Dimension Data heeft het Natacha II netwerkcontract voor de Europese Commissie gewonnen. Het gaat om een bedrag van meer dan 196 miljoen euro.

Dimension Data scoort dus opnieuw bij de Europese Commissie. Eerder had het ook al Natacha I binnengehaald. Toen ging het om een contract van 80 miljoen euro dat eind vorig jaar nog met 20 miljoen euro werd uitgebreid.

Natacha II behelst eveneens de levering van netwerk- en telecomapparatuur. Er zijn 72 netwerkprojecten, goed voor in totaal bijna 40.000 mandagen. De raamovereenkomst van ruim 196 miljoen euro heeft een looptijd van 11 jaar. Opvallend is dat Dimension Data de enige aanbieder was. "Wij zijn zowat de enige leverancier die constant geïnvesteerd heeft in technologie en competenties", vertelt Pierre Dumont, managing director bij Dimension Data Belux. Net zoals bij Natacha I wordt 30 procent van het contract uitbesteed aan Belgacom en Telindus Luxemburg.

De belangrijkste productleveranciers die bij het contract winnen zijn Cisco, F5 Networks, Blue Coat en Juniper.

Dimension Data heeft het Natacha II netwerkcontract voor de Europese Commissie gewonnen. Het gaat om een bedrag van meer dan 196 miljoen euro. Dimension Data scoort dus opnieuw bij de Europese Commissie. Eerder had het ook al Natacha I binnengehaald. Toen ging het om een contract van 80 miljoen euro dat eind vorig jaar nog met 20 miljoen euro werd uitgebreid. Natacha II behelst eveneens de levering van netwerk- en telecomapparatuur. Er zijn 72 netwerkprojecten, goed voor in totaal bijna 40.000 mandagen. De raamovereenkomst van ruim 196 miljoen euro heeft een looptijd van 11 jaar. Opvallend is dat Dimension Data de enige aanbieder was. "Wij zijn zowat de enige leverancier die constant geïnvesteerd heeft in technologie en competenties", vertelt Pierre Dumont, managing director bij Dimension Data Belux. Net zoals bij Natacha I wordt 30 procent van het contract uitbesteed aan Belgacom en Telindus Luxemburg. De belangrijkste productleveranciers die bij het contract winnen zijn Cisco, F5 Networks, Blue Coat en Juniper.