Bij it-diensten- en retailbedrijf Eurosys mag directeur en oprichter Mark Lens zich Limburgse Jonge Ondernemer van het Jaar noemen.

De prijs werd voor de elfde keer uitgereikt door ondernemersvereniging Junior Chamber International (JCI) Limburg. Ze moet een erkenning zijn aan een individuele ondernemer "die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen".

Mark Lens van EuroSys haalde het in de finale van de vier andere laureaten: Raf Vanthoor (BergHOFF), Gunther Slaets (Groep L&G), Koen Carolus (Boomkwekerij Carolus) en Ingrid Bijnens (Runtime Services). Hij ziet deze award als een "erkenning voor het groeipad, dynamisch ondernemen en de resultaten die EuroSys als groep en hij als ondernemer mochten behalen."

Bij it-diensten- en retailbedrijf Eurosys mag directeur en oprichter Mark Lens zich Limburgse Jonge Ondernemer van het Jaar noemen. De prijs werd voor de elfde keer uitgereikt door ondernemersvereniging Junior Chamber International (JCI) Limburg. Ze moet een erkenning zijn aan een individuele ondernemer "die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen". Mark Lens van EuroSys haalde het in de finale van de vier andere laureaten: Raf Vanthoor (BergHOFF), Gunther Slaets (Groep L&G), Koen Carolus (Boomkwekerij Carolus) en Ingrid Bijnens (Runtime Services). Hij ziet deze award als een "erkenning voor het groeipad, dynamisch ondernemen en de resultaten die EuroSys als groep en hij als ondernemer mochten behalen."