Het Limburgse EuroSys werkt voortaan samen met sectorgenoot VCD Devroede uit Halle. Daardoor wordt het bedrijf ook actief buiten de eigen provinciale grenzen.

De businessafdeling van VCD Devroede, met 10 werknemers, wordt volledig geïntegreerd in de IT Solutions-groep van Eurosys, waardoor het bedrijf ook een Brusselse poot krijgt

VCD Devroede was vorig jaar goed voor een omzet van 6 miljoen euro, waarvan 2 miljoen euro via de businessafdeling. Het bedrijf heeft klanten in Brussel en Vlaams-Brabant. "Binnen dit en 5 jaar willen we met het 'Eurosys Business Center Brussel' een omzet realiseren van 10 miljoen euro met 25 personeelsleden", klinkt het in een persbericht.

Het gaat voor de duidelijkheid louter om een organisatorische samenwerking, niet om een overname.

Het Limburgse EuroSys werkt voortaan samen met sectorgenoot VCD Devroede uit Halle. Daardoor wordt het bedrijf ook actief buiten de eigen provinciale grenzen. De businessafdeling van VCD Devroede, met 10 werknemers, wordt volledig geïntegreerd in de IT Solutions-groep van Eurosys, waardoor het bedrijf ook een Brusselse poot krijgt VCD Devroede was vorig jaar goed voor een omzet van 6 miljoen euro, waarvan 2 miljoen euro via de businessafdeling. Het bedrijf heeft klanten in Brussel en Vlaams-Brabant. "Binnen dit en 5 jaar willen we met het 'Eurosys Business Center Brussel' een omzet realiseren van 10 miljoen euro met 25 personeelsleden", klinkt het in een persbericht. Het gaat voor de duidelijkheid louter om een organisatorische samenwerking, niet om een overname.