De Luikse beeldservergroep EVS mag voor meer dan 4 miljoen euro servers leveren aan de Britse zender Sky News.

Dat meldt EVS in een persbericht. "Een mooie referentie in het nieuwssegment", zegt EVS-woordvoerder Geoffroy d'Oultremont trots. De Britse nieuwszender bestelde voor meer dan 4 miljoen euro aan apparatuur bij EVS. De Luikse XS- en XTë2û-servers prijken vanaf de lente van volgend jaar in de Londense hoofdstudio van Sky News en in diens regionale en internationale studio's.

Het grootste deel van de 4 miljoen boekt EVS in de eerste jaarhelft van 2010. Dit jaar wordt nog een klein gedeelte in rekening gebracht. EVS realiseerde vorig jaar een omzet van 110 miljoen euro.

Bron: Belga/De Tijd

De Luikse beeldservergroep EVS mag voor meer dan 4 miljoen euro servers leveren aan de Britse zender Sky News. Dat meldt EVS in een persbericht. "Een mooie referentie in het nieuwssegment", zegt EVS-woordvoerder Geoffroy d'Oultremont trots. De Britse nieuwszender bestelde voor meer dan 4 miljoen euro aan apparatuur bij EVS. De Luikse XS- en XTë2û-servers prijken vanaf de lente van volgend jaar in de Londense hoofdstudio van Sky News en in diens regionale en internationale studio's. Het grootste deel van de 4 miljoen boekt EVS in de eerste jaarhelft van 2010. Dit jaar wordt nog een klein gedeelte in rekening gebracht. EVS realiseerde vorig jaar een omzet van 110 miljoen euro. Bron: Belga/De Tijd