Met Pierre L'Hoest en Jacques Galloy, respectievelijk ceo en cfo, beschikt het Luikse beeldtechnologiebedrijf EVS over het beste management van beursgenoteerd België. Beide heren eindigden bovenaan in de ranglijst van onderzoeksbureau Thomson Reuters.

Dat staat te lezen in de krant De Tijd. Het onderzoeksbureau bevroeg daarvoor online 1.450 vermogensbeheerders en 170 beurshuizen in Europa. L'Hoest (51) en Galloy (38) gaan hun collega's bij AB InBev vooraf, gedelegeerd bestuurder Carlos Brito en financieel directeur Felipe Dutra.

Het topduo van EVS wordt volgens Thomson Reuters geëerd voor het duidelijk overbrengen van het bedrijfsverhaal en de strategie aan de beleggers. De erkenning voor L'Hoest en Galloy komt niet alleen uit België, ook investeerders en analisten uit de rest van Europa stemden de twee naar de top.

EVS staat wereldwijd op de financiële radars. De voorbije jaren groeide het aandeel van institutionele investeerders in het kapitaal van het Luikse bedrijf van 25 tot 70 procent.

Bron: Belga

Met Pierre L'Hoest en Jacques Galloy, respectievelijk ceo en cfo, beschikt het Luikse beeldtechnologiebedrijf EVS over het beste management van beursgenoteerd België. Beide heren eindigden bovenaan in de ranglijst van onderzoeksbureau Thomson Reuters. Dat staat te lezen in de krant De Tijd. Het onderzoeksbureau bevroeg daarvoor online 1.450 vermogensbeheerders en 170 beurshuizen in Europa. L'Hoest (51) en Galloy (38) gaan hun collega's bij AB InBev vooraf, gedelegeerd bestuurder Carlos Brito en financieel directeur Felipe Dutra. Het topduo van EVS wordt volgens Thomson Reuters geëerd voor het duidelijk overbrengen van het bedrijfsverhaal en de strategie aan de beleggers. De erkenning voor L'Hoest en Galloy komt niet alleen uit België, ook investeerders en analisten uit de rest van Europa stemden de twee naar de top. EVS staat wereldwijd op de financiële radars. De voorbije jaren groeide het aandeel van institutionele investeerders in het kapitaal van het Luikse bedrijf van 25 tot 70 procent. Bron: Belga