Pierre L'Hoest stapt op als ceo van EVS

Het Luikse EVS, dat beeldservers bouwt, meldt in een persbericht dat de "indrukwekkende groei en de vooruitzichten voor de volgende jaren de noodzaak voor een nieuwe manier van leidinggeven met zich meebrengt".

Pierre L'Hoest was een van de oprichters van het goed boerende EVS. Hij was al sinds 1994 ceo van de groep. L'Hoest maakt al jaren deel uit van de lijst van 25 belangrijkste ict-persoonlijkheden van het land, die Data News elk jaar opmaakt.

Een echte vervanger voor hem is nog niet gevonden. Medeoprichter Michel Counson, financieel directeur Jacques Galloy en Luc Doneux gaan voorlopig het bedrijf leiden. In 2012 zou er een nieuwe managementstructuur moeten komen.

Pierre L'Hoest stapt op als ceo van EVS Het Luikse EVS, dat beeldservers bouwt, meldt in een persbericht dat de "indrukwekkende groei en de vooruitzichten voor de volgende jaren de noodzaak voor een nieuwe manier van leidinggeven met zich meebrengt". Pierre L'Hoest was een van de oprichters van het goed boerende EVS. Hij was al sinds 1994 ceo van de groep. L'Hoest maakt al jaren deel uit van de lijst van 25 belangrijkste ict-persoonlijkheden van het land, die Data News elk jaar opmaakt. Een echte vervanger voor hem is nog niet gevonden. Medeoprichter Michel Counson, financieel directeur Jacques Galloy en Luc Doneux gaan voorlopig het bedrijf leiden. In 2012 zou er een nieuwe managementstructuur moeten komen.