In de LinkedIn-sollicatie somt De Zeeuw zijn prestaties op, vertelt hij waar hij wil spelen en voegt hij zelfs een vier jaar oud YouTube-filmpje met de hoogtepunten van zijn carrière toe.

'Profvoetballer zoekt nieuwe club', klinkt het. 'Ik ben 31 jaar en transfervrij. Speelde voor AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Spartak Moskou en RSC Anderlecht. Drie keer kampioen, twee bekers voor verschillende clubs. Speelde 27 interlands voor Nederland, ook op EK en WK. Halve finale WK 2010 in Zuid-Adrika. 18 Champions League-duels, drie goals. Ik zoek een club in Europa, het Midden-Oosten of de MLS (Verenigde Staten en Canada). Salaris hangt af van het land, stad en club.' (Belga/MI)

In de LinkedIn-sollicatie somt De Zeeuw zijn prestaties op, vertelt hij waar hij wil spelen en voegt hij zelfs een vier jaar oud YouTube-filmpje met de hoogtepunten van zijn carrière toe. 'Profvoetballer zoekt nieuwe club', klinkt het. 'Ik ben 31 jaar en transfervrij. Speelde voor AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Spartak Moskou en RSC Anderlecht. Drie keer kampioen, twee bekers voor verschillende clubs. Speelde 27 interlands voor Nederland, ook op EK en WK. Halve finale WK 2010 in Zuid-Adrika. 18 Champions League-duels, drie goals. Ik zoek een club in Europa, het Midden-Oosten of de MLS (Verenigde Staten en Canada). Salaris hangt af van het land, stad en club.' (Belga/MI)