Wilbert Kieboom leidt vanaf februari 2009 Logica Benelux. Kieboom volgt bij Logica Paul Schuyt op, die in december zijn vertrek aankondigde.

Kieboom maakte tot vorig jaar augustus deel uit van de raad van bestuur van de Atos Origin Groep, waar hij operationeel directeur was. Bovendien was hij sinds 2000 verantwoordelijk voor de regio's Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Als chief executive officer van Logica Benelux gaat Kieboom leidinggeven aan 6500 medewerkers. De activiteiten in Nederland, België en Luxemburg waren in 2007 goed voor ongeveer 15 procent van de jaaromzet van de Logica Groep. Kieboom rapporteert rechtstreeks aan algemeen groepsdirecteur Andy Green. Die hoopt dat Kieboom "al de lopende veranderingen binnen de regio zal versnellen."

Het gaat niet goed met ict-dienstverlener Logica. In 2008 kondigde Green een grootschalige herstructurering aan, waarbij wereldwijd 1300 banen zouden verdwijnen.

In samenwerking met Computable

Wilbert Kieboom leidt vanaf februari 2009 Logica Benelux. Kieboom volgt bij Logica Paul Schuyt op, die in december zijn vertrek aankondigde. Kieboom maakte tot vorig jaar augustus deel uit van de raad van bestuur van de Atos Origin Groep, waar hij operationeel directeur was. Bovendien was hij sinds 2000 verantwoordelijk voor de regio's Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Als chief executive officer van Logica Benelux gaat Kieboom leidinggeven aan 6500 medewerkers. De activiteiten in Nederland, België en Luxemburg waren in 2007 goed voor ongeveer 15 procent van de jaaromzet van de Logica Groep. Kieboom rapporteert rechtstreeks aan algemeen groepsdirecteur Andy Green. Die hoopt dat Kieboom "al de lopende veranderingen binnen de regio zal versnellen." Het gaat niet goed met ict-dienstverlener Logica. In 2008 kondigde Green een grootschalige herstructurering aan, waarbij wereldwijd 1300 banen zouden verdwijnen. In samenwerking met Computable