Het gaat om Baptiest Coopmans die van oktober 2006 tot december 2011 in de raad van bestuur van KPN zat. Tijdens zijn periode daar was hij onder meer managing director voor KPN Nederland, de consumentenmarkt en verantwoordelijk voor reputation, brand & quality.

Volgens een mededeling van Liberty Global zal Coopmans rapporteren aan Diederik Karsten, executive vicepresident voor de Europese breedbandoperaties van Liberty Global, waar ook Telenet onder valt.

Coopmans volgt Robert Dunn op. Hij verhuist van UPC naar Virgin Media waar hij cfo wordt. Dunn werkt in totaal al 13 jaar voor de Liberty Global en dit onder meer in Ierland en Nederland waar hij sinds begin 2011 aan het roer stond.

Het gaat om Baptiest Coopmans die van oktober 2006 tot december 2011 in de raad van bestuur van KPN zat. Tijdens zijn periode daar was hij onder meer managing director voor KPN Nederland, de consumentenmarkt en verantwoordelijk voor reputation, brand & quality.Volgens een mededeling van Liberty Global zal Coopmans rapporteren aan Diederik Karsten, executive vicepresident voor de Europese breedbandoperaties van Liberty Global, waar ook Telenet onder valt.Coopmans volgt Robert Dunn op. Hij verhuist van UPC naar Virgin Media waar hij cfo wordt. Dunn werkt in totaal al 13 jaar voor de Liberty Global en dit onder meer in Ierland en Nederland waar hij sinds begin 2011 aan het roer stond.