De Apple Watch is niet uitgerust met Safari en laat het dus niet toe om te browsen. Toch is de jailbreaker Comex er via een hack in gelukt de homepage van Google op de Apple Watch te doen werken - zij het zeer gebrekkig, want de pagina kan slechts gedeeltelijk weergegeven worden.

Maar dat Comex eigen code op de Apple Watch heeft kunnen doen draaien, is wel goed nieuws voor gebruikers die zitten te wachten op een 'jailbreak' voor het slimme polshorloge, waarmee software die niet door Apple erkend is toch gebruikt kan worden.

De Apple Watch is niet uitgerust met Safari en laat het dus niet toe om te browsen. Toch is de jailbreaker Comex er via een hack in gelukt de homepage van Google op de Apple Watch te doen werken - zij het zeer gebrekkig, want de pagina kan slechts gedeeltelijk weergegeven worden.Maar dat Comex eigen code op de Apple Watch heeft kunnen doen draaien, is wel goed nieuws voor gebruikers die zitten te wachten op een 'jailbreak' voor het slimme polshorloge, waarmee software die niet door Apple erkend is toch gebruikt kan worden.