Fons Vanden Berghen heeft zopas zijn magnum opus geschreven. 'Het Internet van de 19de eeuw' is een kanjer geworden van 434 pagina's en bevat liefst 650 kleurenfoto's en is gratis te downloaden.

Fons Vanden Berghen is ongetwijfeld één van de grootste verzamelaars van telegrafietoestellen en bijbehoren. Hij bezit bijna 1.000 apparaten die de hele geschiedenis van de telegrafie in alle aspecten omvatten. Zowat 20 jaar geleden begon de voormalige secretaris-generaal van Telindus aan zijn privéverzameling die hij nog steeds uitbreidt. "Ik heb dit boek geschreven voor mezelf, mijn nageslacht en al wie belangstelling heeft voor wat er ooit bestond in de telegrafie", vertelt Fons Vanden Berghen. Het is ongetwijfeld één van de meest volledige boeken die over dit onderwerp verschenen zijn.

Omdat Fons Vanden Berghen de kennis wil delen stelt hij het ook gratis ter beschikking. Het is enkel beschikbaar in het Nederlands, maar het fotomateriaal is enorm.

Je kan het boek downloaden op http://dl.dropbox.com/u/43366363/BOEK%20TELEGRAFIE%20PDF%20B.pdf

Update: Wegens de toevloed aan bezoekers heeft Dropbox het bestand geblokkeerd. Daarom bieden we het pdf-bestand van het boek hieronder nu zelf aan.

Fons Vanden Berghen heeft zopas zijn magnum opus geschreven. 'Het Internet van de 19de eeuw' is een kanjer geworden van 434 pagina's en bevat liefst 650 kleurenfoto's en is gratis te downloaden. Fons Vanden Berghen is ongetwijfeld één van de grootste verzamelaars van telegrafietoestellen en bijbehoren. Hij bezit bijna 1.000 apparaten die de hele geschiedenis van de telegrafie in alle aspecten omvatten. Zowat 20 jaar geleden begon de voormalige secretaris-generaal van Telindus aan zijn privéverzameling die hij nog steeds uitbreidt. "Ik heb dit boek geschreven voor mezelf, mijn nageslacht en al wie belangstelling heeft voor wat er ooit bestond in de telegrafie", vertelt Fons Vanden Berghen. Het is ongetwijfeld één van de meest volledige boeken die over dit onderwerp verschenen zijn. Omdat Fons Vanden Berghen de kennis wil delen stelt hij het ook gratis ter beschikking. Het is enkel beschikbaar in het Nederlands, maar het fotomateriaal is enorm. Je kan het boek downloaden op http://dl.dropbox.com/u/43366363/BOEK%20TELEGRAFIE%20PDF%20B.pdf Update: Wegens de toevloed aan bezoekers heeft Dropbox het bestand geblokkeerd. Daarom bieden we het pdf-bestand van het boek hieronder nu zelf aan.