Dirk Bosmans, gewezen topman van 3Com en Ascure en tot kort vice president van Option, trekt naar Royal Chocolates uit Mol. Hij zal er de Amerikaanse export aanpakken.

Dirk Bosmans zal voor Royal Chocolates een regionaal kantoor openen in de Verenigde Staten en een team opleiden. Hij moet de chocolade in de Amerikaanse markt duwen. Met zijn overstap naar Royal Chocolates komt een einde aan bijna 20 jaar in de it-sector.

De Antwerpenaar Dirk Bosmans studeerde toegepaste wetenschappen en begon zijn loopbaan bij datakaartspecialist Xircom (in 2001 overgenomen door Intel) waar hij doorgroeide tot regionaal sales & channel manager. Na een korte periode bij het modembedrijf US Robotics, ging hij in '97 aan de slag bij de netwerkonderneming 3Com. Vier jaar later werd hij managing director van de Benelux-regio. Begin 2005 stapte Bosmans over naar het riskmanagementbedrijf Ascure waar hij ruim drie jaar ceo was. In april 2008 werd hij door Option aangeworven als vice president global distribution.

Dirk Bosmans, gewezen topman van 3Com en Ascure en tot kort vice president van Option, trekt naar Royal Chocolates uit Mol. Hij zal er de Amerikaanse export aanpakken. Dirk Bosmans zal voor Royal Chocolates een regionaal kantoor openen in de Verenigde Staten en een team opleiden. Hij moet de chocolade in de Amerikaanse markt duwen. Met zijn overstap naar Royal Chocolates komt een einde aan bijna 20 jaar in de it-sector. De Antwerpenaar Dirk Bosmans studeerde toegepaste wetenschappen en begon zijn loopbaan bij datakaartspecialist Xircom (in 2001 overgenomen door Intel) waar hij doorgroeide tot regionaal sales & channel manager. Na een korte periode bij het modembedrijf US Robotics, ging hij in '97 aan de slag bij de netwerkonderneming 3Com. Vier jaar later werd hij managing director van de Benelux-regio. Begin 2005 stapte Bosmans over naar het riskmanagementbedrijf Ascure waar hij ruim drie jaar ceo was. In april 2008 werd hij door Option aangeworven als vice president global distribution.